Изборна скупштина СДС-а 11. јуна у Бањалуци

Срна
Изборна скупштина СДС-а 11. јуна у Бањалуци

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Изборна скупштина СДС-а на којој ће бити изабрано ново руководство биће одржана 11. јуна у Бањалуци.

Вршилац дужности предсједника СДС-а Милан Миличевић изјавио је новинарима у Источном Сарајеву након сједнице Предсједништва ове странке, да ће на Изборној скупштини у јуну бити изабран предсједник и чланови Главног одбора СДС-а.

"Након те скупштине иде формирање свих органа странке и тиме ће комплетан процес унутарстраначких избора бити завршен", рекао је Миличевић.

Миличевић је навео да је на сједници страначког Предсједништва разговарано и о декларацији о заштити државне имовине Републике Српске коју СДС припрема и планира да предложи на сједници Народне скупштине Српске.

Он је истакао да је данас на сједници потврђено да ће СДС предложити измјене и допуне Закона о сукобу интереса, те измјене Закона о ПДВ-у, расподјели дохотка и Управи за индиректно опорезивање /УИО/.

Миличевић је, коментаришући оснивање Народног фронта и "прелетаче", рекао да сви који прелазе из странке у странку то раде само због личних интереса.

"То говори о карактеру људи који се тиме баве. То је ствар карактера и политичког морала, који је код нас на најнижим гранама", оцијенио је Миличевић и додао да ће СДС бити осовина која ће понудити окупљање свих "здравих" опозиционих снага у Републици Српксој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана