Ивица Томић: Мог сина Стефана претукла осморица Албанаца

Срна
Ивица Томић: Мог сина Стефана претукла осморица Албанаца

ПРИШТИНА - Србин Ивица Томић из села Клокот изјавио је да је веома разочаран и узнемирен након што су његовог сина Стефана протекле ноћи претукла осморица Албанаца, када се са рођаком враћао са поноћне Божиће литургије.

-Мој син се враћао из цркве са братом од тетке и док су пролазили поред локалне кафане „Калаја“, са друге стране пута изашла је група од осам Албанаца и насрнула на њих наневши мом сину повреде на оку, ребру, оба колена и на лактовима. Псовали су им „српску мајку“ - рекао је Ивица Томић за “Косово онлајн”.

Он је додао га је син позвао телефоном и обавијестио шта се догодило и отишао да пријави случај у оближњој у полицијској станици.

-Разочарам сам, јер су мог сина на испитивању у полицији задржали до јутрос у седам часова, као да је он починилац. Ни крив, ни дужан - истакао је Томић.

Канцеларија Владе Србије за Косово и Метохију саопштила је да и овај мучки напад на српско дијете показује антисрпску хистерију која влада на Косову и Метохији и колико су Срби, посебно јужно од Ибра угрожени.

Припадник Косовске безбједносне службе албанске националности ранио је јуче Стефана (11) и Милоша Стојановића (21) на које је пуцао из ватреног оружја док су се враћали из сјече Бадњака у селу Готовуша код Штрпца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана