Истражитељи у случају Ане Волш пронашли сјекиру, тестеру и тепих

Танјуг
Истражитељи у случају Ане Волш пронашли сјекиру, тестеру и тепих

БОСТОН - Истражитељи који трагају за доказима о нестанку Ане Волш пронашли су кесе за смеће пуне крви, сјекиру, тестеру, тепих и употребљена средства за чишћење у близини магацина у Пибодију, преноси локална телевизија WBZ.

Истражитељи у заштитним одјелима и полицајци са псима претражили су у понедјељак објекат у улици Њубери, у потрази за траговима повезаним са нестанком мајке троје дјеце, преноси ЦБС Бостон.

Ана Волш нестала је 1. јануара рано ујутру када је требало да оде на бостонски аеродром Логан и одатле отпутује у Вашингтон због посла.

Њен нестанак пријавио је супруг три дана касније.

Брајан Волш је у понедјељак ухапшен због основане сумње да је лагао истражитеље и одређена му је кауција од пола милиона долара, а он је негирао кривицу.

Поједини амерички медији преносе непотврђене наводе да је Брајан Волш на интернету претраживао како се ријешити тијела жене од 52 килограма.

Из тужилаштва је саопштено да је у породичној кући Волшових, у подруму, током викенда пронађен нож и крваве мрље.

Објављено је и да су надзорне камере у продавници Хоум дипот показале да је Брајан Волш 2. јануара купио траке, селотејп и средства за чишћење у вриједности од 450 долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана