Илића напали због фотографије?

Небојша Томашевић
Илића напали због фотографије?

ЗВОРНИК -  Фотографија коју је члан Главног одбора Народног фронта у Зворнику Владимир Илић објавио на интернет страници "Бољи Зворник" наводно је била окидач за напад на њега, потврђено је "Гласу Српске".

Полиција је ухапсила Горана Шкиљевића и Р.Д. због сумње да су претукли Илића.  Напад се догодио се јуче око 15 минута послије поноћи испред локала у Зворнику.

Како је раније саопштено из Полицијске управе Зворник полиција је обавијештена од здравствене установе гдје се Илић након напада јавио због указивања љекарске помоћи.

– Све даље мјере и радње се предузимају под надзором поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини- наведено је у саопштењу.

Прво је ухапшен Шкиљевић, а јутрос је из ПУ Зворник саопштено да је ухапшен и Р.Д .због постојања основа сумње да је са лицем Г.Ш. из Зворника починило кривично дјело тјелесна повреда на штету лица В.И. из Зворника

Напад је осудила Јелена Тривић, предсједница Народног фронта и уједно је затражила од полиције и тужилаштва брзо расвјетљавање кривичног дјела и процесуирање одговорних.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана