И Дражен Врховац враћа мандат

Г.С.
И Дражен Врховац враћа мандат

БАЊАЛУКА - Дражен Врховац, вршилац дужности директора Инвестиционо-развојне банке (ИРБ) РС и новоизабрани посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске изјавио је да враћа мандат одборника и у потпуности подржава став предсједника СНСД-а Милорада Додика да изабрани и именовани функционери могу обављати само једну функцију.

"Поштовани Предсједниче, у претходном периоду и јавно сам се изјаснио о свом личном ставу а у вези да изабрани и именовани функционери могу обављати само једну функцију. У потпуности Вас подржавам и сходно томе покренућу процедуру враћања мандата народног посланика у НС РС", написао је Врховац на Твитеру.

Подсјетимо, Додик је данас на Твитеру написао да ће СНСД операционализовати став да изабрани или именовани функционери могу обављати само једну функцију.

Поред Врховца, данас је први враћање мандата највио Мирослав Миловановић, одборник СНСД-а у Скупштини града Бијељина и директор Јавне установе "Воде Српске", док је Војин Митровић поднио оставку на функцију министра комуникација и транспорта БиХ, преносе Независне новине.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана