И Бјелица поново улази у изборну трку, жели четврти мандат на челу Сокоца

Срна
И Бјелица поново улази у изборну трку, жели четврти мандат на челу Сокоца

СОКОЛАЦ - Милован Бјелица кандидат је Српске демократске странке за начелника општине Соколац на октобарским локалним изборима, једногласна је одлука соколачког одбора ове странке.

Бјелица је представио програм "Соколац за нови вијек", платформу око које ће се окупити листа за одборнике СДС-а.

Он је појаснио да тај програм представља потпуни искорак у боље и просперитетније сутра, без неизвјесности и турбуленција какве су биле претходне четири године.

Бјелица, који је и актуелни начелник општине, рекао је да је Соколац у протеклих 10 година поставио основу за изградњу града од 30.000 становника, наводећи да су то капацитети водовода и канализационе мреже чији завршетак се приводи крају.

"Ту је и потпуна покривеност општине оптичким каблом. Након што смо осигурали темеље, можемо да кренемо у изградњу, од Градске куће, преко соларне електране и многих других пројеката са којима ће јавност бити благовремено упозната", додао је Бјелица, објављено је на сајту општине.

Општински одбор је изабрао кандидатску листу за одборнике, а носилац је Дејан Елез.

Гашановић жели пети мандат на челу Источног Старог Града

Из ове странке је поручено да предстојећи локални избори за Соколац представљају референдум о питању пројеката за будућност Сокоца.

"На овом путу имамо апсолутну подршку свих органа Србије. Пружају нам и пружиће нам сву логистичку, моралну и финансијску помоћ. Никада у историји Сокоца и Романије није била боља сарадња између Сокоца и Србије", подвукао је Бјелица.

СДС на локалне изборе у октобру излази као "СДС - Воља народа".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана