ХНС: Сарајево у служби најрадикалнијих бошњачких кругова

Срна
ХНС: Сарајево у служби најрадикалнијих бошњачких кругова

МОСТАР - БиХ се једном заувијек мора суочити са деструктивним дјеловањем радикалних бошњачких параобавјештајних структура у Обавјештајно-безбједносној агенцији (ОБА), међу медијским уредницима и активистима који нелегално дјелују, снимају и јавно шире противправно прикупљене аудио и видео снимке домаћих и међународних високих званичника, саопштено је вечерас из Хрватског народног сабора (ХНС) БиХ.

ХНС БиХ позива све институције БиХ на заштиту међународних гостију, страних дипломата и службеника у БиХ у складу са међународним конвенцијама и обавезама које из њих произлазе.

Из ХНС-а подсјећају представнике међународне заједнице да је Сарајево "у забрињавајућем омјеру премрежено оставштином параобавјештајног беговата Бакира Изетбеговића, у служби најрадикалнијих бошњачких кругова, чиме оно постаје непријатељска средина за међународно дјеловање".

-Заговорници против европских вриједности су системским уништавањем повјерења унутар земље и према међународним институцијама учинили и чине ненадокнадиву штету интегритету, постојаности и евроатланској будућности БиХ - наводи се у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана