Херцеговачки фратар захвалио Богу што Хрватска није побиједила на Евросонгу

Танјуг
Foto: Бљесак.инфо

СПЛИТ - Фратар из Херцеговине Марио Кнезовић захвалио је Богу што Хрватска није побиједила на Евросонгу, јер, како је навео, тако “сотонисти” неће доћи у загребачку Арену.

“Хвала Богу што Хрватска није побиједила на такозваној Евровизији. Не могу ни замислити да би догодине у Арену дошли неки извођачи сотонисти и тако обешчастили тло наше Домовине. Побједа је што нисмо побиједили”, написао је фратар Кнезовић на свом Фејсбуку.

Његова објава изазвала је бројне реакције и 6,6 хиљада лајкова.

“Жао ми што нико не коментарише оцијену 'хрватског' жирија који испред већински католичке земље додијељује Ирској чак осам бодова. Ирској која црном трновом круном круни 'побједника'“, један је од коментара.

Нетко би, наводи се у коментару, требао питати тај наш жири (ко су они уопште?) јел‘ се сраме због тога барем мало?”

“Хвала фра Марио што сте ми потврдили да добро размишљам, исто и ја говорим, Богу сам захвална што није дозволио да ово зло од Евросонга долази у нашу Домовину!”, такође је један од коментара.

“Само драги Бог је спасио нашег Марка од сотонистичке круне. Он је и онако побједник за нас”, навео је један од пратилаца фратра.

“Хрватска је показала своје лице додијеливши осам бодова Ирској. Хрватска је ту да покаже своју солидарност и модерност са 'новим нормалним'. Баш ме занима што ће бити прве суботе у јуну, када покажу своја права...”, упитао је један од коментатора, пренијела је сплитска Слободна Далмација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана