Гудељ: Кавазовић је најопаснији хушкач у БиХ, нема изјаве а да не говори о "душманима"

Срна
Гудељ: Кавазовић је најопаснији хушкач у БиХ, нема изјаве а да не говори о "душманима"

САРАЈЕВО - Уредник портала “Дневник.ба” Јурица Гудељ навео је да је полавар Исламске заједнице у БиХ Хусеин Кавазовић “најопаснији хушкач у БиХ” и “достојан насљедник Мустафе Церића који је у БиХ легализовао вехабијску терор идеологију и потајно храбрио муџахединска ритуална масакрирања Срба и Хрвата”.

- Нема изјаве, а да не говори о "душманима" /Хрватима и Србима/ и "домаћим издајницима" /сви који нису СДА и који су за договор са Србима и Хрватима/ - написао је Гудељ на “Твитеру” реагујући на изјаву Кавазовића на јучерашњем отварању новоизграђене џамије у Сапни.

Он наводи да је Кавазовић сада и против “Босанаца”.

- То је добро, нека се види ко не жели "заједничку Босну” - написао је Гудељ.

Кавазовић на јучерашњем отварању новоизграђене џамије у Сапни поручио да ће Бошњаци “неће предати и да ће се борити и изборити за оно што им припада, а то је сваки педаљ земље”.

Он је рекао окупљенима да “буду свјесни симболике зеленог бајрака” и поручио да су они Бошњаци, никакви Босанци.

Кавазовић наводи да су имали издају у бошњачком народу и да су Бошњаци морали служити онима који су направили своје државе око њих све док им “Алах није послао Алију Изетбеговића, који их је окупио и под заставом љиљана су извојевали слободу и име”.

- Нажалост, наше вође не комуницирају међу собом. Или ћемо их исправити и довести на прави пут, или и неће бити. Не може се мираз продавати тек тако. Ово су добили у мираз од шехида, газија и рахметли Алије Изетбеговића. Нећемо им дозволити да то продају душманима - рекао је Кавазовић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана