Грмуша поднио оставку на све функције у ПДП-у

ГС
Грмуша поднио оставку на све функције у ПДП-у

Потпредсједник ПДП-а и одборник ове странке у Скупштини Града Бања Лука Милко Грмуша поднио је оставку на све функције у странци.

Разлог за овај потез је, како је навео, распуштање демократски изабраних органа и функционера ПДП у Новом Граду, као и због намјерног убијања сваке шансе да опозициони кандидат побиједи СНСД у тој општини.

- Све је учињено од стране оних који годинама паразитирају на јавним буџетима и заједно са влашћу саучествују у ерозији струке, етике и биолошке супстанце овог народа, те уз аргументацију коју сам и раније јавно износио. Због тога дајем оставку на све функције у ПДП-у, казао је Грмуша.

Додао је и да ће као обичан човјек у овој изборној кампањи помоћи сваком честитом опозиционом кандидату у Републици Српској који то буде тражио од њега.

- Позивам и Ацу Јанковића из Новог Града и сваког честитог човјека да се не предају и никад не уступе мјесто пред фукаром која на сваком кораку већ 20 година служи само и једино да за ситну пару штити ову власт, написао је Грмуша на друштвеним мрежама, преноси Герила.инфо.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана