Градски одбор СНСД Градишка искључио Жељка Сладојевића

Милан Вујић
Градски одбор СНСД Градишка искључио Жељка Сладојевића

ГРАДИШКА - Градски одбор СНСД Градишка искључио је на јучерашњој сједници из ове странке Жељка Сладојевића.

Предсједник Градске организације Зоран Аџић је на радном састанку информисао чланове о актуелној политичкој ситуацију у Републици Српској и БиХ као и о политичкој ситуацији на подручју града Градишке.

-Након што је покренут и спроведен поступак повреде страначког Статута и с обзиром да се Жељко Сладојевић није изјаснио на Одлуку о покретању поступка ишчлањења, у за то предвиђеном року Градски одбор је донио коначну Одлуку о ишчлањењу - наводе на Фејсбук страници ГрО СНСД Градишка.

Они наводе да је битно нагласити да се Жељко Сладојевић кандидовао као независни кандидат, без да је информисао страначке органе и тражио иступање из странке, и то је његов избор и од синоћ није више члан ГрО СНСД Градишка.

Жељко Сладојевић је независни кандидат за градоначелника Градишке, који је у периоду 2012-2016. године био одборник у Скупштини општине Градишка, гдје је тада освојио 1213 гласова. Уз политичко искуство, Сладојевића је шира јавност упознала након што је 2016. године изабран за директора Ветеринарског института Републике Српске "др Васо Бутозан”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана