Горица Додик добила спор против власника РТВ БН

ГС
Горица Додик добила спор против власника РТВ БН

БИЈЕЉИНА - Основни суд у Бијељини донио је пресуду по којој је одбачен захтјев директора и власника "БН“ Владимира Тришића да му Горица Додик, на име умањеног угледа, исплати 6.000 КМ.

У пресуди Основног суда Бијељина од 10. маја 2024. године је наведено сљедеће:

"Одбија се у цјелости тужбени захтјев тужиоца као неоснован а који гласи:

'Обавезује се тужена Горица Додик да тужиоцу Тришић Владимиру исплати новчани износ од 6.000 КМ на име умањеног угледа тужиоца због објаве фотографије истог на њеном званичном Твитер налогу уз опис 'Хитлер и његов слуга', те да тужиоцу накнади трошкове парничног поступка, а све у року од 30 дана од дана правоснажности пресуде под пријетњом мјера принудног извршења.

Обавезује се тужилац да туженој накнади трошкове овог поступка у износу од 1.160 КМ а све у року од 30 дана правоснажности пресуде под пријетњом мјера принудног извршења."

20 godina najsurovijeg etiketiranja moje porodice od strane ovog čovjeka, 20 godina objavljivanja notornih laži i 20 godina ga niko od nas tužio nije jer se on “bori” za slobodu govora zar ne. A onda kada se neko usudi njega da komentariše, u ovom slučaju ja, odmah se svježe pic.twitter.com/w83O8cDdd2

— Gorica (@goricadodik) May 13, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана