Гогановић открио како је нападнут: Хелез ме није звао

ГС
Foto: РТРС

Замјеник министра одбране у Савјету министара БиХ Александар Гогановић рекао је данас након састанка који је у Сарајеву одржан због напада на њега, да се није уплашио те да ће наставити да се бори за интересе Републике Српске.

Гогановић је објаснио и шта се десило јуче када је нападнут.

"Кренуо сам од Суда БиХ према Лукавици. Стао сам код киоска да нешто купим када је наишла група људи који су ме извријеђали“, испричао је Гогановић.

Гогановић је додао да га је потом обезбјеђење увело у аутомобил.

Како је рекао, министар одбране у Савјету министара Зукан Хелез га није назвао и није га подржао након овог инцидента.

"То ме је разочарало“, рекао је Гогановић, преноси АТВ.

Замјеник министра одбране у Савјету министара БиХ Александар Гогановић захвалио је на подршци предсједнику Републике Српске Милораду Додику, српском члану Предсједништва БиХ Жељко Цвијановић, као и министру спољне трговине и економских односа Сташи Кошарцу и министру безбједности у Савјету министара Ненаду Нешићу.

Подсјећамо, замјеник министра одбране у Савјету министара Александар Гогановић нападнут је јуче у Сарајеву након политичког судског процеса предсједнику Републике Српске Милораду Додику, потврдио је за Срну шеф Кабинета замјеника министра одбране Александар Николић.

Николић је рекао да је министар одбране Зукан Хелез, након најаве подизања кривичне пријаве против замјеника министра одбране због присуствовања обиљежавању Дана Републике, индиректно позвао бошњачки народ на линч Гогановића.

Он је навео да је Гогановић склоњен у службено возило и на тај начин заштићен од линча, додајући да су нападачи све вријеме узвикивали: "Живио бег Хелез, смрт Србину Гогановићу".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана