Главаш дошао у БиХ: Немам намјеру одслужити ниједан дан у затвору

ГС
Главаш дошао у БиХ: Немам намјеру одслужити ниједан дан у затвору

ЗАГРЕБ - Бранимир Главаш, који је осуђен на затворску казну због ратних злочина, на свом „Фејсбук“ профилу објавио је да је напустио Хрватску и отишао у БиХ.

То је потврдио и за портал 24сата, поручивши да није побјегао.

- Имам два пасоша. Не желим више да живим у Хрватској. Ја сам стварао ову државу, али нисам је замишљао овакву кад сам стављао главу на пањ. Немају ниједног доказа. Ово је политичка намјештаљка. Немам намјеру одслужити ниједан дан у затвору - казао је Главаш.

Уз објаву на „Фејсбуку“ да се налази у Дриновцима, Главаш је написао: “За сваки случај. Што је будали и суцу у глави, никада се не зна.”

То је потврдио и за портал 24сата, поручивши да није побјегао. - Имам два пасоша. Не желим више да живим у Хрватској. Ја сам стварао ову државу, али нисам је замишљао овакву кад сам стављао главу на пањ. Немају ниједног доказа. Ово је политичка намјештаљка. Немам намјеру одслужити ниједан дан у затвору - казао је Главаш. Уз објаву на „Фејсбуку“ да се налази у Дриновцима, Главаш је написао: “За сваки случај. Што је будали и суцу у глави, никада се не зна.”

Главаш је недавно у загребачком Жупанијском суду неправоснажно осуђен на седам година затвора због ратних злочина. Тада му нису одредили истражни затвор због одлуке Уставног суда из 2015., према којој је Главаш већ одслужио дио казне.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана