EuroExpress брза пошта отворила нови пакетомат код Делта Планет тржног центра у Бањалуци

PR
EuroExpress брза пошта отворила нови пакетомат код Делта Планет тржног центра у Бањалуци

EuroExpress брза пошта поставља нове стандарде у курирским услугама, уводећи пакетомат као прво рјешење овог типа у Босни и Херцеговини. Пакетомат представља савремени и практичан начин преузимања пошиљки, омогућавајући корисницима да своје пакете преузму када им то највише одговара, 24 часа дневно, седам дана у седмици.

 Ново рјешење за преузимање пошиљки 24/7

У нашој земљи је сада први пут отворена могућност примања пошиљки путем пакетомата, чиме је EuroExpress брза пошта још једном показала зашто је лидер у овој области. До сада су три Пакетомата већ успјешно постављена у Бањалуци, а јучерашњим отварањем новог, испред Делта Планет тржног центра, настављају ширење своје мреже.

Након вишегодишњег посвећеног рада и активног залагања за измјене и унапређење правилника и законодавства земље, поносно могу саопштити да смо коначно остварили значајан помак и успјели у својим намјерама. Пакетомат је иновативан, сигуран и поуздан самоуслужни уређај који је практичан за кориштење и на којем наши корисници могу преузети своје пакете 24 часа дневно, 7 дана у седмици, у случајевима када нема готовинске наплате. Након 16 година веома успјешног пословања, ми настављамо да пратимо трендове и стварамо додатне погодности за наше кориснике. Задовољство ми је што смо први на нашем тржишту увели услугу пакетомата која прије свега штеди вријеме, а ми цијенимо драгоцјено вријеме наших корисника. Као пионири на овом пољу, прве пакетомате смо са поносом поставили у Бањалуци те планирамо да направимо мрежу нових доставних канала'', изјавио је генерални директор EuroExpress брзе поште, Маринко Томић.

 

Пакетомат омогућава корисницима да преузму своје пошиљке у било које доба дана или ноћи, што смањује потребу за чекањем и повећава ефикасност испоруке. Ово је нарочито корисно за онлине купце и појединце са ужурбаним животним стилом, који сада могу планирати преузимање пошиљки према свом распореду. Осим тога, пакетомат осигурава потпуну приватност корисника/ца приликом преузимања пошиљки, што је додатна погодност за оне који желе дискретност.

На свечаном догађају покретања пројекта пакетомат у Делта Планет тржном центру, EuroExpress брза пошта је на интерактиван начин представила своју олакшавајућу услугу преузимања пошиљки. Догађај је укључивао демонстрацију кључних функционалности пакетомата, а посјетиоци су уживали у забавном дијелу програма уз музику, освјежење, такмичења и поклоне изненађења.

EuroExpress брза пошта континуирано ради на унапређењу корисничког искуства и пружању олакшавајућих околности у добу појачаног конзумеризма у јавности, а увођење картичног плаћања на пакетоматима, које планирамо реализовати у блиској будућности, додатно ће поједноставити процес преузимања, чиме оправдавамо своју јединствену мисију - Увијек испред”, додаје Томић.

Отварање новог пакетомата представља кључни тренутак у развоју напредног приступа корисницима поштанске услуге. Тим кораком, не само да се побољшава ефикасност доставе, него се и омогућава иновативан сервис који пружа нову вриједност на тржишту.

 Ново рјешење за преузимање пошиљки 24/7

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана