Дринић: Вукановићеве увреде и својатање Његоша гротескне

Г.С.
Дринић: Вукановићеве увреде и својатање Његоша гротескне

БАЊАЛУКА - Вукановићеве увреде као и својатања Његоша су гротескне, објашњава најновије нападе Небојше Вукановића посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Небојша Дринић.

- Вукановић је свјестан сопствене немоћи. Ако није тако нека се кандидује за градоначелника Требиња и побиједи, па нека каже да то није ништа. Будући да је његова снага минорна, а то најбоље показује протест у Требињу на којем је муком скупио 160 људи, он то никад неће урадити, истиче Дринић.

Додаје да су Вукановићеви мотиви нечасни јер гледа само себе, а не ширу слику тј.да највише одмаже опозицији.

- Вукановић блаћењем, неистинама и малициозним изјавама уствари, помаже Додику против којег се наводно бори. Његове нападе најбоље објашњава народна изрека: " Не лаје пас ради села, него себе ради".У лажи је плитко дно и Вукановић ни сам не вјерује у оно што наводи да сам био активиста СНСД-а. За мене је породица светиња и никад ничијег  члана породице не спомињем, а он мог брата развлачи по својим прљавим текстовима. То нека му служи на част, навео је Дринић истичући да је Вукановић посљедњи који треба да се позива на правду.

Додаје да је крајње вријеме да Вукановић отвори карте и јавно призна за кога ради.

- Нека нам Вукановић у свом стилу, на груб, сиров и некултуран начин (другачије не зна) каже који инвеститори га плаћају, јер и "врапци знају" зашто на јавним расправама увијек прозива једне те исте, закључио је Дринић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана