Додик: Звиздић и Бећировић најбоље раде на рушењу БиХ

Срна
Foto: ГС

БАНЈАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да замјеник предсједавајућег Представничког дома парламента БиХ Денис Звиздић бошњачки члан Предсједништва БиХ Денис Бећировић својим штетним дјеловањем најбоље раде на рушењу БиХ и да својом острашћеном мржњом према Српској само народ у Федерацији гурају у провалију.

”Денис Звиздић може да пише коме хоће, али то неће промијенити реалност коју живи у БиХ, а то је да се Република Српска пита и питаће се. Нека прочита Устав и све ће му бити јасно”, написао је Додик на друштвеној мрежи “Икс”.

Он је навео да, по писмима и пропалим иницијативима, Звиздићу једино може парирати Денис Бећировић.

“Можда би било згодно да формирају неку групу 'Денис и Денис', групу за распад БиХ. Својим штетним дјеловањем најбоље раде на њеном рушењу. Нека наставе, имају моју подршку. Напријед, Денис и Денис”, нагласио је Додик.

Он је додао да Звиздић и Бећировић морају да схвате једну ствар, ако желе рјешења, да се морају уозбиљити и прихватити чињенице.

“Својом острашћеном мржњом према Српској само народ у Федерацији гурају у провалију”, навео је Додик.

Он је указао да у Федерацији годинама није било договора.

“Уз лажног Шмита формирали су власт, сада желе ту кризу и стање да натоваре нама, али ми то, наравно, нећемо допустити”, истакао је Додик.

Звиздић је поводом писма представника из Републике Српске у Парламентарној скупштини БиХ америчком Сенату и Конгресу најавио да ће “врло брзо услиједити одговор, односно писмо које ће бити упућено на исте адресе и шире, али са тачним информацијама и хронолошки наведеним релевантним чињеницама”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана