Додик: Власт успјела да очува институције Републике, буџет и економију

Срна
Додик: Власт успјела да очува институције Републике, буџет и економију

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је иза Српске још једна изазовна, али успјешна година у којој је власт успјела да очува институције, буџет и економију, била ефикасна и није изгубила ниједну надлежност.

-То показује способност ове власти да може управљати Српском у овим кризним временима - навео је Додик на свом "Инстаграму" у ретроспективи протекле године.

Додик је напоменуо да су се све приче како ће Српска пропасти показале као обичне лажи. "Појачано ћемо радити на побољшању животног стандарда, на новим инвестицијама и стварању нових радних мјеста, све у интересу нашег народа који овдје живи", навео је Додик.

Он је нагласио да Република Српска никад није имала више пријатеља, од Србије, Русије, Мађарске и других држава које је посјетио ове године и разговарао с њиховим лидерима, а предсједник Србије Александар Вучић и мађарски премијер Виктор Орбан били су гости у Бањалуци.

Додик је указао да се током године у Српској радило на изградњи нових ауто-путева и путева, болница, реконструкцији бањских здравствених установа, да се кренуло у реализацију изградње енергетских објеката.

-Све то ћемо наставити и у наредној години и Република Српска ће напредовати, бити успјешна и сигурна - поручио је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана