Додик у Палама прославља изборну побједу

Срна
Додик у Палама прославља изборну побједу

ПАЛЕ - Лидер СНСД-а Милорад Додик прославља у Палама изборну побједу за предсједника Републике Српске.

Прославу побједе Додика и СНСД-а на свим нивоима власти на општим изборима, организовао је Општински одбор СНСД-а Пале, а окупљен је велики броја чланова и симпатизера странке.

Додик је овом прилико рекао да ће бити настављена улагања у општину Пале.

-Наставићемо да улажемо у изградњу Олимпијског центра „Јахорина“, који је веома важан за овај крај, у гондолу Пале – Јахорина -, рекао је Додик обраћајући се члановима и симпатизерима странке на Палама гдје прославља изборну побједу за предсједника Републике Српске.

Он је изразио жељу да Пале буду мјесто које ће обиљежити ово вријеме, а то се, како је појаснио, може урадити само са добрим пројектима, али и са младим људима, а да би они стицали најбоља знања наставиће се улагати у школе, факултете.

Додик је окупљенима пожелио све најбоље, нагласивши да ће захтјеве за развој Пала ставити у највећи приоритет.

-Ми иза себе остављамо резултате, а један од највећих је и ова јако значајна побједа коју не доживљавам као своју него побједу свих нас. Срце ми је пуно и даје ми храбрости али и обавезује ме да више заједно радимо и у ово тешко вријеме покушамо донијети најбоље одлуке -  истакао је Додик.

Он је додао да му је драго што је вечерас на Палама, те најавио да ће славља организовати у наредних мјесец дана.

Предсједник Општинског одбора СНСД Пале Бошко Југовић захвалио је свим присутним коју су дошли да прославе побједу лидера странке Милорада Додика за предсједника Српске.

-Вечерас први имамо прилику да славимо побједу Додика и кажемо углас „Милорад Додик је предсједник Републике Српске“. Сада сви имате прилику да у предсједнику Републике имате пријатеља, великог пријатеља Паљана, Сарајевско-романијске регије - истакао је Југовић.

На данашњој сједници ЦИК-а речено је да је Милорад Додик освојио највише гласова на изборима за предсједника Републике Српске, док је Ћамил Дураковић добио највише гласова за потпредсједника Српске из реда бошњачког народа, а Давор Прањић за потпредсједника из реда хрватског народа.

 

 

Прослава наше велике побједе у Палама.
Хвала свима који су дали допринос. Настављамо да се боримо и радимо за нашу Републику Српску и добробит свих наших људи. pic.twitter.com/9HO7UZUvLf

— Милорад Додик (@MiloradDodik) October 27, 2022

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана