Додик: Станивуковић показује енергију али подршка иде Шоботу

Срна
Додик: Станивуковић показује енергију али подршка иде Шоботу

БАЊАЛУКА - Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је да он и партија коју предводи подржавају кандидатуру Николе Шобота за градоначелника Бањалуке јер је човјек чије су све референце озбиљне и воли овај град.

"Мислим да Драшко Станивуковић не очекује да га ја подржим, па тако не може ни бити мој кандидат за градоначелника", рекао је Додик.

Додик је истакао да је Шобот најбоља могућа понуда кандидата за градоначелника Бањалуке, кардиохирург, човјек који је показао да је не само стручњак за операције на отвореном срцу, већ је показао и способност да организује кардиохирургију у Бањалуци која никада није постојала.

Према његовим ријечима, Шобот, који није члан СНСД-а, је кандидат који завређује пажњу и који је по анкетама показао да већ добро стоји и са побједничком аспирацијом.

"Учинићу све да позовем грађане Бањалуке да гласају за Шобота. Мислим да Шобот не заслужује никакву прљаву политичку кампању, јер су његове све референце озбиљне и воли Бањалуку", истакао је Додик за АТВ.

Додик је рекао да је поносан на чињеницу да је на кардиохирургији под руководством Шобота до сада изведено 500 операција без смртног исхода.

Он је навео да градоначелник Бањалуке Станивуковић показује енергију, али да то није само довољно за успјешну реализацију многих пројеката, јер мора постојати један уређен систем и улога градоначелника је да спроводи скупштинске одлуке.

"Ова досадашња атмосфера је била атмосфера сукоба градоначелника и Скупштине града, и то није имало добре ефекте за град Бањалуку", закључио је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана