Додик: Стабилност партије је гарант побједе на предстојећим изборима

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА- Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је данас да је ова партија у Бијељини стабилна и да очекују побједу на предстојећим општим изборима.

"Мислим да имамо стабилизацију. Прије неколико мјесеци овдје смо ишли у изборе за савјете мјесних заједница и добили смо око 70, 80 одсто мјесних заједница, што говори да се рехабилитовала странка и заједно са нашим коалиционим партнерима овдје ћемо однијети побједу. Анкете које добијамо, не само оне које ми радимо, него и друге, а поготово од противника говоре да је то управо тако", рекао је Додик новинарима у Бијељини, након састанка са страначким колегама.

Он је нагласио да, иако ова регија понекад није гласала за СНСД, никада нису престали са улагањима у то подручје.

"Никада нисмо престали овдје да радимо, а износ средстава које смо дали у посљедњих 10 година само за подстицај пољопривредним проиозвођачима близу је 200 милиона марака. Ми смо овдје наставили да радимо без обзира што понекад нисмо имали подршку", рекао је Додик, изразивши увјерење у заједнички рад и међусобно разумијевање у наредном периоду.

Он је истакао и да остају раније донесене одлуке, да се гради болница, као и стамбени објекти за породице погинулих бораца.

"Моја је одлука и залагање и ја сам се око тога трудио и није ми жао, поносан сам на то, што смо при финализацији да се изгради од Раче до Бијељине ауто-пут. И не само то, у разговору са /предсједником Србије Александром/ Вучићем, којем сам захвалан, учинили смо да се гради мост што сви виде, а који финансира Србија, што смо договором обезбиједили. Гради се даље од моста до Кузмина", навео је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана