Додик: Српски народ још једном показао истинску љубав према Српској

СРНА
Додик: Српски народ још једном показао истинску љубав према Српској

БАЊАЛУКА/ - Предсједник Републике Српске Милорад Додик саопштио је да је протеклу седмицу обиљежила величанствена прослава Дана Републике Српске и да је српски народ још једном показао истинску и неупитну љубав према својој Републици, свечано и достојанствено, онако како она то и заслужује.

Додик је на свом "Инстаграм" профилу подсјетио да је обиљежавање Дана Републике почело у Бањалуци полагањем вијенаца палим борцима, те додјелом ордења и признања пријатељима Српске, након чега је одржана свечана академија.

"Највећу захвалност изразили смо онима који су дали живот за Републику Српску, оставили трајни траг у њеном оснивању и постојању, али и онима који је својим радом, талентом и постигнућима промовишу на најљепши начин", додао је Додик.

Наводећи да је ове године уведена још једна лијепа пракса додјеле златника бебама рођеним 9. јануара, Додик је истакао да је широм Српске рођено 17 дјевојчица и 15 дјечака на дан рођења Републике Српске и да је то најљепши поклон који је обогатио Републику.

"Пожелио сам им да их прати срећа кроз живот, да воле своју земљу и да заједно с њом расту, развијају се и постану добри људи", додао је Додик.

Он је нагласио да је протекла седмица била пуна емоција за оне који воле Српску.

"Седмица када смо послали поруку и да ће се у годинама које долазе славити још љепше и величанственије, а они којима то смета, нека и даље лажу, измишљају и раде шта год желе. Ми знамо да смо на својој земљи и у својој отаџбини, и зато не дамо Републику, не дамо наш идентитет и не дамо нашу слободу. Живјела Република Српска!", поручио је Додик

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана