Додик: Српска поносна на Сару Ћирковић

СРНА
Додик: Српска поносна на Сару Ћирковић

БАЊАЛУКА- Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да ће Братунчанка Сара Ћирковић бити још један представник Србије на Олимпијским играма у Паризу, што посебно срећне чини грађане Српске.

"Заједно са својим тренером Мирком Ждралом из Зворника учинила нас је све поносним и срећним што је Република Српска дала још једну сјајну спортисткињу која ће бранити боје Србије на највећој спортској смотри", написао је Додикна друштвеној мрежи "Икс".

Додик је истакао да се овим потврђује да су везе Српске и Србије нераскидиве, те да као један народ навијамо за српске спортисте без обзира са које стране Дрине долазе.

"С радошћу ћемо бодрити Сару и све наше спортисте у Паризу. У име Републике Српске и лично име честитам Сари Ћирковић и њеном тренеру на овом великом успјеху и желим им пуно среће на Олимпијским играма", навео је Додик.

Српска боксерка Сара Ћирковић изборила је пласман на Олимпијске игре у Паризу, пошто је у Италији у посљедњем колу квалификација у категорији до 54 килограма побиједила Канађанку Скарлет Делгадо.

Ћирковићева, која је актуелна свјетска и европска јуниорска шампионка, осамдесети је српски спортиста који је изборио пласман на Олимпијске игре у Паризу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана