Додик: Спречавање економских пројеката је чин мржње према Српској

Срна
Додик: Спречавање економских пројеката је чин мржње према Српској

БИЈЕЉИНА- Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да је БиХ у перманентној кризи која се огледа у девастацији њених институција.

"Ми у Републици Српској не треба да имамо повјерење у те институције, јер ми јесмо тамо заступљени, али неке процедуре омогућавају да се мржња према Републици Српској, показала на четири важна економска пројекта", рекао је Додик новинарима у Бијељини.

Он је додао да Република Српска никада није спријечила ниједан развојни пројекат у БиХ, али да ће сада морати да се понаша у складу са паритетима.

"БиХ је већ више сметња него што је корист и више нам прави проблема него што можемо да јој се захвалимо, али ми ћемо наше економске проблеме ријешити и без њих", закључио је Додик. 

Додик је такође вечерас из Трна код Лакташа поручио да Република Српска добро стоји, упркос предстојећим изазовима, али да је увјерен у добре дане и године на овим просторима.

"Предстоји много изазова, на друштвеним мрежема читамо како је на Западу све више проблема и да ће се наредне зиме људи тамо смрзавати, што се сигурно неће десити у Српској", рекао је Додик у Трну.

Додик је нагласио да је Српска стабилна, али да недостаје много тога, чега је свјестан, те поручио да људима треба помоћи, али и да они помогну Српској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана