Додик: СНСД мора да води Српску, све остало је авантура

Срна
Додик: СНСД мора да води Српску, све остало је авантура

БАЊАЛУКА - Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас у Бањалуци да ова странка мора водити Републику Српску у годинама које предстоје јер је то једина партија кадровски и на сваки други начин способна да одговори на све изазове који су пред Српском.

Он је рекао да је СНСД једина државотворна странка у Српској.

“Ми смо водећа партија и то смо показали у најсложенијим околностима и у изазовима с којима смо се суочавали водећи ово друштво. Само СНСД може да одговори на све изазове чувајући наш начин живота и стабилност Српске. То смо радили и радићемо”, рекао је Додик.

Он је рекао да сви у СНСД-у требају бити окупљени око идеје Српске за коју се морају борити.

Додик је рекао да је циљ очување мира и стабилности у Српској, обезбјеђивање довољно хране и енергената за становништво, унапређење стандарда...

“Све то може само СНСД а све друго била би авантура. Зато је важно да наши кандидати побиједе на изборима. СНСД мора добити апсолутну већину како бисмо били јаки у доношењу одлука у корист Српске”, поручио је Додик.

Додик: Кандидовао сам се да докажем да странци нису у праву

Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас да се на општим изборима кандидовао за предсједника Републике Српске да докаже странцима да нису у праву и да је сигуран у побједу.

Додик је за РТС објаснио да се кандидовао да докаже да странци нису у праву и да има подршку народа за политику коју води.

Он је додао како и није хтио да иде у Сарајево, које је за њега град иностранство.

Додик сматра да би Република Српска била веома успјешна држава и да ће то и бити једног дана, па да заједно са Србијом оствари сан људи на овим просторима.

Градски одбор СНСД-а Бањалука вечерас је представио предизборне кандидате за Народну скупштину Републике Српске за Изборна јединицу три гдје је носилац кандидатске листе Владо Ђајић, као и оне за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединица један, гдје је носилац листе Небојша Радмановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана