Додик: Сарадња између Српске и Србије на највишем нивоу у свим областима

РТРС
Додик: Сарадња између Српске и Србије на највишем нивоу у свим областима

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик и предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарали су данас са министарком привреде у Влади Србије Адријаном Месаровић.

Предсједник Републике Српске изразио је задовољство поводом одржавања данашњег привредног сусрета и посјете државно-привредне делегације Србије Републици Српској, који представљају конкретну реализацију онога што је дефинисано Декларацијом о заштити националних и политичких права и заједничкој будућности српског народа, која је усвојена на Свесрпском сабору.

Додик је поновио да су захваљујући предсједнику Србије Александру Вучићу и државном руководству Србије у протеклом периоду реализовани бројни пројекти у локалним заједницама у Републици Српској, као и у четири општине у Федерацији БиХ које имају српску већину, саопштено је из Кабинета предсједника Српске.

Додик је истакао да је сарадња између Републике Српске и Србије на највишем нивоу у свим областима, те нагласио опредијељеност за стално унапређење и развој свеукупних односа Српске и Србије у складу са  Декларацијом о заштити националних и политичких права и заједничкој будућности српског народа.

Састанку је присуствовао и министар привреде и предузетништва Републике Српске Војин Митровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана