Додик саопштио у кога полаже велике наде

Срна
Додик саопштио у кога полаже велике наде

Предсједник СНСД-а Милорад Додик истакао је данас у Лакташима у обраћању петој генерацији полазника Школе нових лидера СНСД-а да ова одговорна државотворна политичка партија полаже велике наде у младе и да треба остати истрајан у политици.

"Ако се не бавите политиком, она се бави вама и зато је важно препознати младе људе. Политика има привилегије, али и одговорности. Вријеме које долази веома је изазовно. Идеологије и приступи данас се мијењају. И ви разумијете ново вријеме и ви треба да преузмете позиције", нагласио је Додик.

Он је указао да центри моћи промовишу идеологије којима би лакше владали свијетом, нуде причу која је примамљива.

"То је подаништво. Да бисте били јаки, морате припадати народу и зато је важна национална историја. Треба питати Американце зашто они држе до историје и желе наметнути своју доминацију и то ми требамо разумјети", напоменуо је Додик.

Он је изразио наду да ће ова млада екипа, која је тим, наставити пријатељство, али и политичко дјеловање како би показали друштвени и политички ангажман.

"Важно је да млади не одустају", поручио је Додик, који ће у Лакташима уручити дипломе петој генерацији полазника Школе нових лидера СНСД-а. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана