Додик: Република Српска је стабилна

Г.С.
Додик: Република Српска је стабилна

БАЊАЛУКА - Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик поручио је данас да људи у Републици Српској могу бити сигурни да је Српска стабилна и да учвршћује позиције и на унутрашњем и на међународном плану.

Након моје посјете Израелу и предсједнице (Жељке) Цвијановић САД, састао сам се са сарадницима на радном доручку како бисмо сумирали утиске.

Људи у Републици Српској могу бити сигурни да је Република стабилна и да учвршћује своје позиције и на унутрашњем и на међународном плану – написао је Додик на “Твитеру”.

Како се види са фотографија, радном доручку присуствовала је предсједница Српске Жељка Цвијановић, предсједавајући Дома народа Никола Шпирић, предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија и Додиков савјетник Радован Ковачевић, а састали су се у хотелу “Интегра” у центру Бањалуке.

Додик: Забрињавајуће незнање Шаровића

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да је предсједник СДС-а Мирко Шаровић нијемо посматрао интервенцију међународне заједнице и Уставног суда када су се одлуке тицале Српске, а сада се пробудио да позове ОХР да не интервенише у вези с Изборним законом.
"Сад се пробудио или су га пробудили партнери из Сарајева, да позове ОХР да не интервенише у вези с Изборним законом, да пусти да се договоре странке у ФБиХ. Забрињавајуће је што Шаровић мисли да је актуелни Изборни закон плод домаћег консензуса", написао је Додик на "Твитеру".

За некога ко жели да буде српски члан Предсједништва, Додик сматра да је такво незнање забрињавајуће.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана