Додик разговарао са Вучићем и Орбаном: Српска и Србија су увијек заједно

ГС
Додик разговарао са Вучићем и Орбаном: Српска и Србија су увијек заједно

БЕОГРАД- Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је са предсједником Србије Александром Вучићем и премијером Мађарске Виктором Орбаном.

- О сарадњи Републике Српске са Србијом и Мађарском разговарао сам данас с Вучићем и Орбаном - написао је Додик на друштвеној мрежи Икс.

- Република Српска и Србија су увијек заједно - додао је Додик.

 

Република Српска и Србија су увијек заједно. Разговор са @avucic , @Vladimir_Orlic и @nenad_stevandic у Сомбору. pic.twitter.com/1f3jElFoy2

— Милорад Додик (@MiloradDodik) November 4, 2023

 

Вучић је на Инстаграм налогу "buducnostsrbijeav" навео да је увијек  добро срести се са искреним пријатељем какав је Виктор Орбан и разговарати о још ближој и јачој сарадњи на многим заједничким пројектима од интереса за Србију и Мађарску, а у циљу бољег живота наша два братска народа.

Он је истакао да су односи две земље данас на највишем нивоу захваљујући и председнику покрајинског парламента и лидеру Савеза војвођанских Мађара Иштвану Пастору, који је данас сахрањен у Суботици.

-Односи две земље данас на највишем нивоу захваљујући и нашем Иштвану Пастору, човеку који је годинама био најчвршћа карика у повезивању Срба и Мађара. Драги пријатељу, хвала и нека ти је вечна слава - поручио је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана