Додик прозвао ПДП-овце: Занимају их само фотеље

Срна
Додик прозвао ПДП-овце: Занимају их само фотеље

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да би (потпредсједник ПДП-а) Игор Црнадак требало да ћути када се помињу предсједници Републике Српске и Србије и да престане да срамоти свој народ, према којем нема ни трунку одговорности.

Додик је нагласио да је Црнадак, који је смишљао лажи и нападао Свесрпски сабор и Декларацију која је усвојена, нашао да објашњава како Република Српска и Република Србија воде различиту политику и како Нијемци, наводно, нису гурали на дневни ред срамну резолуцију о Сребреници.

Неко ко ни слова није написао за резолуцију о Сребреници, истакао је Додик, нема право никоме да држи лекције.

"Треба да се повуче у неку рупу и не излази, а он је нашао још да измишља лажи", навео је на друштвеној мрежи "Икс" Додик, који је и лидер СНСД-а.

Он је поручио Црнатку да би као Србина требало да га занима шта каже предсједник Србије (Александар Вучић).

"Исто тако, могао је и да прочита колика је његова забринутост у вези са свим догађајима и нападима на Србе, а не да лупета како то измишља СНСД. Нема ни трунку одговорности према свом народу, једино о чему он и ПДП мисле је како да дођу до власти и фотеље. То смо видјели и у Дому народа (Парламентарне скупштине БиХ)", рекао је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана