Додик: Подржимо акцију “С љубављу храбрим срцима”; jедан инкубатор и за Косовску Митровицу

ГС
Foto: Дражан Оскар Поздеровић

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас да је поносан на све што је учињено у оквиру хуманитарне акције “С љубављу храбрим срцима”.

"Поносан сам на све што смо учинили. Акција је постала саставни дио нашег друштвеног и јавног живота. Ова акција говори најбоље о нама. Сви смо дио једне велике акције. " рекао је Додик на донаторској вечери у Администативном центру Владе Републике Српске.

“Важно је да смо заједно и да нас што више има и вечерас ћемо се пребројати и знати тачно колико нас је хтјело и имало жељу да се то уради. Ово је пут који траје већ 13 година, без намјере да стане и с намјером да препозна нешто ново што треба да учинимо заједно”

Он је позвао све грађане да подрже ову акцију која ће омогућити набавку десет транспортних инкубатора од којих ће један, како је најавио, бити дониран болници у Косовској Митровици.

“Сви смо дио велике акције, ви овдје у Административном центру Владе, грађани на Тргу Републике, као и многи наши гледаоци који ће се телефонски јавити и донирати 1 КМ овој акцији. Важно је да смо заједно и да нас што више има” поручио је предсједник Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана