Додик: Нема проблема на релацији бањалучког Градског одбора и Луке Петровића

ГС
Додик: Нема проблема на релацији бањалучког Градског одбора и Луке Петровића

БАЊАЛУКА - На релацији Градског одбора СНСД-а Бањалука и генералног секретара СНСД-а Луке Петровића нема проблема, поручио је данас лидер СНСД-а Милорад Додик, додавши да је потребна боља комуникација.

„Одржали смо сједницу предсједништва Градског одбора Бањалука, анализирали изборне резултате и имали закључке да је Градски одбор направио добар резултат и да је он веома задовољавајући. Није се успио направити очекиван резултат за предсједника Републике Српске“, рекао је Додик, након сједнице Предсједништва Градског одбора СНСД-а Бањалука.

Да ли је неко задовољан радом Луке Петровића, Додик каже да он има подршку њега као лидера партије и да има повјерења у његов рад.

Говорећи о ситуацији у СНСД-у, Додик каже да нема никаквих проблема, осим трачарења са стране:

„Ђајић је човјек који има озбиљну енергију за сваки посао који ради. Ми немамо никаквих посебних проблема, из СНСД људи не одлазе. Оно што је потребно је више политичке обазривости“, изјавио је Додик.

СНСД се морао позиционирати као незаобилазан фактор за сва питања у БиХ, и то смо успјели, поручује Додик.

„Радили смо на томе да се СНСД позиционира на тај начин да је озбиљан фактор. Без СНСД-а на нивоу БиХ нема ниједне одлуке. Радићемо све да имамо механизам заштите за народ Републике Српске. Неизвјесна су времена, зато морамо да се осигурамо“, јасан је Додик.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас да СНСД настоји да обезбиједи подршку двије трећине посланика у Народној скупштини Републике Српске и да ће радити са коалиционим партнерима да има овај механизам за надолазећа времена с циљем заштите Српске.

Додик је рекао да је његова странка спремна за сваку врсту одлуке у интересу Републике Српске.

Предсједник Градског одбора ове странке Владо Ђајић рекао је да је на сједници направљен договор у вези даљег рада овог одбора.

“Наш циљ још боља Република Српска и Бањалука”, рекао је Ђајић, поручујући да постоји јединство у СНСД-у.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана