Додик обишао тениски комплекс: Показаћемо цијелом региону да је Бањалука град спорта

ГС
Додик обишао тениски комплекс: Показаћемо цијелом региону да је Бањалука град спорта

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик обишао је радове на изградњи тениских терена у Парку “Младен Стојановић” у Бањалуци, гдје ће бити одржан турнир “Српска опен”.

- Ово су посебни дани за Бањалуку и Републику Српску. Показаћемо цијелом региону да смо град спорта и да ћемо бити добри домаћини. Радујем се доласку Новака Ђоковића и свих тениских звијезда - истакао је Додик за РТРС.

Предсједник Организационог одбора Српска опен Бојан Вујић одрадио је и први тренинг у тениском комплексу.

- Терен је одличан, врхунски. Све тече по плану и нема сумње да ће сви имати врхунске услове. У плану је и егзибициони меч са Ненадом Зимоњићем у току турнира, али бићњете о свему благоворемено обавјештени - нагласио је Вујић.

У Бањалуци од 16. до 23. априла одржаће се тениски турнир “Српска опен”, из серије 250 АТП бодова, на којем ће наступити бројне тениске звијезде, а предводиће их први рекет свијета Новак Ђоковић.

Осим Ђоковића, у Бањалуци ће играти Рус Андреј Рубљов, Швајцарац Станислав Вавринка, Хрват Борна Ћорић, Французи Гаел Монфис и Ришар Гаске, Италијан Фабио Фоњини, српски тенисери Ласло Ђере, Филип Крајиновић...

Отварање тениског комплекса који ће имати централни терен капацитета 6.000 мјеста планирано је за 12. април.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана