Додик: Моја побједа часна и чиста

Срна
Foto: Анадолија

БАЊАЛУКА - Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је његова побједа на протеклим изборима часна и чиста.

-Стрпљиво ћемо сачекати ово незаконито бројање и знаћемо бранити побједу кад смо знали и побиједити. Грађани који су нам дали подршку добиће сатисфакцију с неколико дана закашњења - навео је Додик.

Према његовим ријечима, „Централна изборна комисија (ЦИК) БиХ без легитимитета доноси незаконите одлуке о поновном пребројавању гласова, а да претходно нису утврђени ни прелиминарни резултати“.

-Иако незаконита одлука ЦИК-а мора кад-тад довести до резултата избора за предсједника Републике Српске, а ми се тог резултата не плашимо јер знамо да је наша побједа часна и чиста - навео је Додик на „Твитеру“.

Он је указао на то да неодговорни иступи ЦИК-а, али и лидера СДС-а и ПДП-а Бранислава Бореновића и Мирка Шаровића говоре да је свима стало до свега сем до истине.

-А истина је једноставна. Као кандидат СНСД-а на предсједничким изборима побиједио сам недостижном предношћу кандидата опозиције - рекао је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана