Додик: Млади никада да не одустају, побједа императив политичког дјеловања

ГС
Додик: Млади никада да не одустају, побједа императив политичког дјеловања

ЈАХОРИНА - Предсједник СНСД-а Милорад Додик честитао је новоизабраном предсједнику Младих социјадемократа /МСД/ Ивони Пејашиновић и члановима Главног одбора МСД-а, као и свим учесницима Изборне конференције на доброј организацији овог скупа, уз поруку да никада не одустају и да је побједа императив политичког дјеловања.

"Млади никада не треба да одустају од бављења политиком. Увијек ћу бити подршка вашим идејама које воде напретку Републике Српске. Немојте заборавити да је ваш превасходни задатак да завршите школовање и оспособите се за будућност и обавезе које вас очекују у приватном и професионалном животу", рекао је Додик у обраћању учесницима Изборне конференције МСД-а на Јахорини.

Он је истакао да се СНСД увијек борио за српску кућу - Републику Српску, те истакао да је онај ко то нема вјечити путник.

Према његовим ријечима, важно је да су млади посвећени и да не одустају, јер је то кључно за бављење политиком и обрачун са многим изазовима.

"Ваш програм је дивно срочен, имате дивног предсједника и вјерујем да млади социјалдемократи, заједно са нама старијима, можемо да истрајемо на путу СНСД-а који тежи јакој, стабилној и слободној Републици Српској", рекао је Додик, који је и предсједник Републике Српске.

Он је истакао да је политичка елита та која мора да свако друштво води напријед.

Додик је најавио да ће се на наредном Сабору СНСД-а поново кандидовати за предсједника СНСД-а.

Он је подсјетио младе колеге да је политичку каријеру почео као посланик, али и као бунтовник.

Предсједник СНСД-а поздравио је све госте и званице, а посебно пријатеље из Србије и Кине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана