Додик: Још чвршћа институционална подршка српском народу на Косову и Метохији

Срна
Додик: Још чвршћа институционална подршка српском народу на Косову и Метохији

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас током пријема за студенте Правног факултета Универзитета у Приштини са привременим сједиштем у Косовској Митровици да ће бити још чвршће настављена институционална подршка српском народу на Косову и Метохији, кроз различите пројекте повезивања Републике Српске и Космета.

Предсједник Српске је током пријема у Палати Републике упознао студенте о тренутној политичкој ситуацији у Српској и БиХ, те истакао да је Република Српска стабилна, снажна и способна да одбрани сваки свој интерес и да њени органи и институције функционишу без проблема.

Додик је нагласио да су институције Српске отворене и на располагању да подрже сваку добру иницијативу, саопштено је из Кабинета предсједника Републике Српске.

Предсједник Српске, који је примио студенте са Космета који у Бањалуци бораве у оквиру пројекта "Упознај Српску, упознај своје", изразио је задовољство чињеницом да се овај пројекат одржава дужи низ година кроз који је до сада у посјету институцијама Српске дошло преко 500 студената са Косова и Метохије.

Додик је пожелио свим студентима много среће у даљем раду и стицању знања, те изразио жељу да оваквих пројеката буде што више.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана