Додик: Јединство је гаранција да ће Српска остати стабилна

Срна
Додик: Јединство је гаранција да ће Српска остати стабилна

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је јединствен одговор носилаца власти на све веће притиске представника дијела међународне заједнице гаранција да ће и у будућности Српска остати стабилна и функционална заједница у којој срски народ има слободан и сигуран живот.

Додик је рекао да је анализа актуелне политичке и економске ситуације у Републици Српској била тема састанка представника највиших институција Републике Српске са директорима јавних предузећа и руководиоцима у министарствима Владе Републике Српске.

"Поносан сам на присутне на састанку и указаној вољи да се Република Српска брани и развија", навео је Додик на "Твитеру".

Састанку у Административном центру данас су присуствовали предсједник Српске Милорад Додик, предсједник Народне скупштине Ненад Стевандић, премијер Радован Вишковић и српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић.

На састанак су били позвани сви министри, помоћници министара, начелници одјељења, директори јавних предузећа, институција, свих јавних установа, као и предсједници надзорних и управних одбора у јавним предузећима, односно сви они који на било који начин руководе и доносе одлуке у институцијама у Републици Српској.

Анализа актуелне политичке и економске ситуације у Републици Српској била је тема састанка представника највиших институција Републике Српске са директорима јавних предузећа и руководиоцима у министарствима Владе Републике Српске. Јединствен одговор носилаца власти на све веће… pic.twitter.com/IiSe2npvml

— Милорад Додик (@MiloradDodik) July 17, 2023

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана