Додик: Императив – јака Србија

СРНА
Додик: Императив – јака Србија

БЕОГРАД- Предсједник Републике Српске Милорад Додик, који у Београду присуствује традиционалном новогодишњем и божићном пријему Министарства одбране Србије, истакао је да су јака Србија и њена Војска за народ у Српској императив.

"За нас је веома значајна безбједност Србије", изјавио је Додик новинарима у Београду. Додик је нагласио да је у Војсци Србије много људи са простора Републике Српске, те је овај пријем прилика да и њих поздраве и пожеле све најбоље у времену које долази.

Одговарајући на питање колико јака Војска Србије значи сигурност за Републику Српску, Додик је оцијенио да је то више српски ментални приступ томе.

"Јака Србија, а самим тим и Војска, за нас у Републици Српској је императив", поручио је Додик. Домаћини пријема У Дому Гарде на Топчидеру којем присуствује и српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић су министар одбране Србије Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије Милан Мојсиловић.

Министарство одбране Србије новогодишњи и божићни пријем организује традиционално крајем календарске године и то је прилика да се сумирају резултати и изложе планови за наредни период.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана