Додик данас са носиоцима најодговорнијих функција

Срна
Додик данас са носиоцима најодговорнијих функција

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговараће данас у Бањалуци у одвојеним састанцима са представницима институција Републике Српске и српским представницима у заједничким институцијама БиХ, као и са руководством Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила.

Након састанка са представницима институција Републике Српске и српским представницима у заједничким институцијама БиХ, који ће бити одржан у Палати Републике са почетком у 10.00 часова, предвиђене су изјаве за новинаре, најављено је из Кабинета предсједника Српске.

Са руководством Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Додик ће разговарати у Палати у 13.00 часова, а након састанка предвиђено је саопштење. Сниматељима и фотографима биће омогућено снимање кадрова на почетку састанка.

Додик је јуче рекао да је на састанак у Бањалуци позвао носиоце најодговорнијих изабраних функција у Републици Српској и на нивоу заједничких инситуција БиХ како би била анализирана актуелна ситуација у Српској и БиХ.

-Једини прави и искључиви одговор јесте да изградимо јединство које ће одбити све нападе на Српску - рекао је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана