Додик честитао Ани Брнабић: Ваш избор је важан и за нас у Српској

ГС
Foto: Архива

БАЊАЛУКА - Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је Ани Брнабић избор за предсједника Владе Србије и истакао да је њен избор на ову функцију важан за све у Републици Српској јер је небројено пута показала подршку и опредијељеност јачању братских односа.

Додик је увјерен да ће Брнабићева и у новом мандату својим преданим радом, политичким искуством и снажном опредијељеношћу за даљи напредак Србије, заједно с осталим члановима Владе, учинити све да и даље унапређује позицију Србије на добробит свих грађана.

"Ваш избор на функцију предсједника Владе важан је и за све нас у Републици Српској. Ви сте небројено пута показали Вашу подршку и опредијељеност за јачање наших братских односа кроз реализацију конкретних пројеката, а у складу са Споразумом о специјалним паралелним везама", наводи се у честитки Додика на његовом "Твитер" налогу.

Он је увјерен да ће сарадња са Брнабићевом на челу Владе и предсједником Србије Александром Вучићем и у наредном периоду бити још чвршћа и боља.

"Увјерен сам да ћете мудро и успјешно одговорити на све изазове који су пред Вама и да ћемо и у будућности још снажније радити на свим нашим заједничким пројектима које смо договорили", написао је Додик.

У честитки коју је упутио у своје и у име грађана Републике Српске, Додик је Брнабићевој пожелио да настави с успјешним радом.

Скупштина Србије изабрала је вечерас нову Владу са Аном Брнабић на челу. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана