Додик честитао рођендан Путину

ГС
Додик честитао рођендан Путину

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је рођенданску честитку предсједнику Руске Федерације Владимиру Путину у којој је истакао да Путинова политичка мудрост, принципијелност и досљедност доприносе јачању односа братских народа, међусобног разумијевања и подршке.

"За то Вам искрено и од срца захваљујем. Придајем велики значај развоју односа Руске Федерације и Републике Српске и спреман сам да додатно уложим напоре, са Вама заједно, како бисмо наше пријатељске односе унаприједили и подигли на још виши ниво", нагласио је Додик.

Он је навео да је Путин посветио живот високој и племенитој мисији - служења свом народу, стекао неоспоран ауторитет као сјајан политичар и изузетан професионалац, саопштено је из Кабинета предсједника Републике Српске.

"Задовољство ми је да Вам упутим моје топле и искрене честитке поводом Вашег рођендана. Уз најљепше жеље за добро здравље, благостање, истрајност и успјех у професионалном и личном животу, упућујем Вам изразе мог дубоког поштовања и уважавања", наводи се у честитки предсједника Републике Српске.

Предсједник Руске Федерације Владимир Путин данас пуни 71 годину.

Путин, који је рођен 7. октобра 1952. године, ове године обиљежава двадесети рођендан као предсједник Русије. 
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана