Додик честитао одбојкашицама Србије: Границе не постоје када се игра срцем

Срна
Додик честитао одбојкашицама Србије: Границе не постоје када се игра срцем

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку женској одбојкашкој репрезентацији Србије, селектору Ђованију Гвидетију и цијелом стручном тиму поводом освајања сребрне медаље на Европском првенству.

- Цијела Република Српска са задовољством је пратила вашу импресивну игру на терену, прижељкујући да нас поново преплави осјећај радости и поноса, а ви нас нисте изневјериле - истакао је Додик.

Он је навео да су посвећеност, спортски дух и задивљујућа тактика, на општу радост бројних навијача, обезбиједили врхунски резултат и увјерење да границе не постоје када се игра срцем.

- Овом приликом, посебне честитке упућујемо нашој Тијани Бошковић, која вас је незаустављиво предводила, а њен таленат и техника игре су је и овај пут окарактерисали као најистакнутију тимску карику - нагласио је Додик у леститки коју је упутио у своје и у име грађана Републике Српске.

Он је женској одбојкашкој репрезентацији пожелио много успјеха и среће у будућим такмичењима, као и у приватном животу, са искреном жељом да настави да остварује изузетне резултате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана