Додик: Борац можда освоји ЛШ, БиХ побиједи на Евровизији, али њихова мржња остаће трајна

Срна
Додик: Борац можда освоји ЛШ, БиХ побиједи на Евровизији, али њихова мржња остаће трајна

БАЊАЛУКА- Неке ствари се просто никада не мијењају. Сунце излази на истоку, Земља се окреће око Сунца, губитници из опозиције мрзе мене и све што радим, написао је на Иксу предсједник Републике Српске Милорад Додик.

"И можда се некада десе чуда, Борац освоји Лигу шампиона, БиХ побиједи на Евровизији, али њихова мржња остаће трајна. Морам признати, успјели су успоставити јасну диспропорцију - што је њихова мржња већа, број освојених гласова је мањи", истакао је Додик.

Додик истиче да је посљедњи мотив за изливе мржње и демонстрацију незнања усвајање Закона о спречавању сукоба интереса у институцијама БиХ.

"Како и гдје ови несрећници у њему виде пренос надлежности, Бог ће га знати. За мене као политичара је добра околност кад имам опозицију какву имам. Међусобно посвађана и без икаквог плана и програма, осим мржње према мени, не представља никакав изазов у политичкој арени", написао је Додик.

Неке ствари се просто никада не мијењају.
Сунце излази на истоку, Земља се окреће око Сунца, губитници из опозиције мрзе мене и све што радим.
И можда се некада десе чуда, Борац освоји Лигу шампиона, БиХ побиједи на Евровизији, али њихова мржња остаће трајна.

Морам признати,…

— Милорад Додик (@MiloradDodik) March 10, 2024

Он истиче да многи политичари који не мисле о свом народу и немају визију даљу од мандата би били задовољни због тога.

"Овако, дијелим разочарање великог броја Срба у Републици Српској због тога на шта нам личи опозиција. Мрзити Милорада Додика није политика. То је одраз фрустрације чињеницом да вас побjеђујем толико дуго", написао је Додик.

Он је поручио опозицији да ниједним законом који СНСД усвоји Република Српска не слаби, него јача.

"Да није тако, не би било тако гласно ваше ћутање када Шмит насрће на нас и мене лично или срамотни ваши захтјеви и очекивања од странаца да вас доведу на власт када то већ неће српски народ на изборима", рекао је Додик.

Додик је истакао да је Република Српска највећи успјех српског народа у задњих 40 година.

"Највећи дио њене историје она за мене гласа да је водим. То је зато што људи знају да сам спреман да трпим и санкције, и притиске, и приjетње и да никада и ни по коју цијену нећу одустати од светиње српског националног интереса - наше Републике Српске", јасан је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана