Додик: Американцима велики проблем то што АТВ није нестала након увођења санкција

Срна
Додик: Американцима велики проблем то што АТВ није нестала након увођења санкција

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да је Американцима велики проблем то што Алтернативна телевизија (АТВ) није нестала након што јој је та земља увела санкције.

"Њихов највећи проблем је што је АТВ преживјела", рекао је Додик новинарима у Бањалуци, наводећи да колеге нису дале подршку новинарима АТВ-а, јер се боје да ће се то и њима десити.

Он је упитао каква је то демократија у којој се један човјек мијеша у унутрашње ствари земље?

"Каже АТВ у санкцијама јер је блиска Милораду Додику. Знате ли ви колико је мени људи овдје блиско? Узмите бирачки списак па погледајте, 320.000 гласова, шта сад, је л` сви треба да добију санкције, а ја први, зато што предводим те људе који су ми дали подршку?", упитао је Додик.

Он је упозорио да никоме у прилог не иде, како је рекао, прљава америчка политика, као и лажи о томе да на овим просторима постоји малигни руски утицај.

"А амерички не постоји? Ригидни, малигни и сваки други утицај? Ко хоће нека вјерује да не постоји, ми не вјерујемо. Мислимо да америчка политика води ка укидању Републике Српске и нашег права да постојимо", упозорио је Додик.

Он је позвао народ да се заједнички боре за интересе Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана