ДМ повлачи производ, могуће да садржи салмонелу

ГС
ДМ повлачи производ, могуће да садржи салмонелу

САРАЈЕВО - С циљем заштите потрошача, ДМ дрогерие маркет из предострожности повлачи производ дмБио бибер, црни, цијело зрно, 70 грама. Ријеч је о производу с роковима трајања 09/2025 и 11/2025.

Повлачење се не односи на друге производе из дмБио асортимана. Рок трајања може се видјети на полеђини паковања.

- Разлог повлачења јесте да је приликом властите контроле производа закључено да се не може искључити могућност присуства салмонеле у наведеном производу. Унос намирнице захваћене салмонелом може изазвати дијареју, болове у стомаку те повремено повраћање и благо повишену температуру. По правилу наведене тегобе након неколико дана прођу саме. У случају тежих и дуготрајнијих симптома потребно је посавјетовати се с љекаром - саопштили су из ДМ-а.

Све купце који су већ купили наведени производ ДМ позива да га престану користити те да га, кориштеног или некориштеног, врате у њима најближу ДМ продавницу гдје ће добити поврат новца и без предочења рачуна.

- Квалитет производа и сигурност купаца за ДМ је од велике важности. Жалимо због овог догађаја и нашим купцима се извињавамо се због насталих неугодности али и захваљујемо на разумијевању - поручили су из ДМ-а. 

У случају додатних питања, молимо вас да контактирате одјел Набавке дм дрогерие маркт д.о.о., путем телефона: 033 778 300., саопштено је.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана