Ђокић: Усмјерени на напредак Српске

ГС
Ђокић: Усмјерени на напредак Српске

ЛОПАРЕ - Лидер Социјалистичке партије (СП) Петар Ђокић изјавио је вечерас да је СП усмјерена на напредак Републике Српске и да се увијек опредјељивала да буде фактор конструктивних рјешења, никада деструкције.

На свечаној академији у Лопарама поводом 30 година постојања, Ђокић је рекао да је током тог периода СП била важан стуб друштвеног и политичког живота и допринијела укупном друштвеном развоју Републике Српске и њених институција.

Он је додао да је СП својим активностима допринијела у развоју демоктарских процеса, привредног живота, али и обнови Српске, посебно у периоду након рата.

"Све ове године били смо посвећени развоју Републике Српске и стварању што бољих услова за квалитетан живот наших грађана. Та политика, за коју смо се борили у претходне три деценије, дала је велике резултате", рекао је Ђокић новинарима.

Он је навео да СП може бити поносна на све оно што је до сада урадила за Српску, за свој народ, те додао да ће наставити да води ту политичку борбу одлучно, као и до сада.

Ђокић је рекао да је рад СП усмјерен на напредак, развој и живот Српске у миру и слободи. "Наша настојања и рад су наслоњени на живот и рад у миру и слози са припадницима других народа у БиХ, желећи да трајно на овим просторима влада мир", рекао је Ђокић.

Он је је истакао да је Општински одбор у Лопарама веома важан стуб ове заједнице и да је дјеловање овог одбора веома видљиво.

"Дали смо немјерљив допринос расту и развоју Лопара и бићемо томе посвећени и у наредном периоду. Бројни активисти су у претходном периоду обиљежили живот наше партије у овој општини", рекао је Ђокић.

Предсједник Општинског одбора СП Лопаре Цвјетко Томић рекао је да је овај одбор за три деценије урадио много за Лопаре.

У Лопарама су вечерас додијељена и признања заслужним појединцима Општинског одбора СП Лопаре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана