Ђокић: Социјалисти оставили видљив траг у развоју Српске и БиХ

ГС
Ђокић: Социјалисти оставили видљив траг у развоју Српске и БиХ

ДЕРВЕНТА - Социјалисти су оставили позитиван и видљив траг у друштвеном животу и развоју на простору Републике Српске и БиХ, поручио је вечерас предсједник Социјалистичке партије (СП) Петар Ђокић на обиљежавању 30 година постојања ове странке у Дервенти.

Ђокић је навео да је СП од самог почетка веома конструктиван политички фактор који је својим политичким дјеловањем и способностима доприносио развоју Дервенте те да ће тако бити настављено.

-Наша намјера је да дјелујемо на основим принципима на којима почива програм СП-а, а то је борба за слободу, равноправност, социјалну правду, солидарност и свеопшти напредак и развој - подвукао Ђокић.

Предсједник Градског одбора СП -а Дервента Славен Гојковић рекао је да је СП показала да је увијек уз народ и да је увијек знала одабрати најбољи пут куда треба да иде овај град и Република Српска.

Додао је да су појединцима вечерас уручене повеље и захвалнице СП-а за истакнути допринос развоју партије у протеклом времену, а уручено је и неколико постхумних награда.

Свечаности су присуствовали потпредсједници СП-а Давор Стрика, Срђан Тодоровић и Недељко Јовић, други функционери и представници општинских и градских одбора СП-а, коалициони партнери из Дервенте, те многобројни чланови и симпатизери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана