Ђокић: Слиједи јача борба за Српску и њен развој

В. К.С.
Ђокић: Слиједи јача борба за Српску и њен развој

БАЊАЛУКА - Предсједник Социјалистицке партије (СП) Петар Ђокић изјавио је да ће изборну кампању почети традиционално лијепљењем плаката и представљањем кандидата те нагласио да су истрајни да остану на путу одбране и јачања Републике Српске у свим сегментима.

Са партијског окупљања у Бањалуци, нагласио је да ће настојати да дођу до што више грађана, представе своје идеје и визије те тако покажују да је у основи дјеловања СП-а борба за хуманистичко и друштво социјалне правде.

- Све је то повезано са кључним циљем, а то је борба за убрзан економски раст и развој Републике Српске и подизање положаја те услова за живот свих категорија друштва. Можемо више и желимо бољу Српску - рекао је Ђокић.

Око себе су, додао је, окупили и друге политичке партије и организације. Ђокић је подвукао да дају гаранцију да желе мир и стабилност на овим просторима.

- То је кључ за живот који жели сви грађани - истакао је Ђокић који не крије да ће пут до свих циљева бити знатно тежи имајући у виду актуелну домаћу, али и ситуацију на глобалном нивоу.

Предсједник СП-а је истакао да, према садашњем броја посланика у Српској, са НДП-ом, на другом мјесту по снази.

- СП улази у ове изборе са девет народних посланика и на бази тога очекујемо најбољи резултат до сада. Ако узмемо у обзир да НДП улази са два мандата, са 11 мандата смо други по снази. Испред је СНСД, а иза су СДС, ПДП и други - рекао је Ђокић који је увјерен да ће овај пут добити још већу подршку народа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана