Ђокић: Полиција часно на линији одбране државе и народа

ГС
Ђокић: Полиција часно на линији одбране државе и народа

Предсједник Социјалистичке партије и министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић упутио је честитку министру унутрашњих послова Синиши Карану, директору полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске поводом Дана полиције – 4. априла.

"Свим припадницима Министарства унутрашњих послова честитам Дан полиције, са поруком да наставе да се још ефикасније боре за безбједан живот сваког грађанина наше Републике. Користим прилику да похвалим припаднике МУП-а за све успјехе које су остварили у претходном периоду, као и да изразим своје искрено дивљење за све напоре које улажу у свакодневној борби за очување јавног реда.

Веома сам захвалан за њихово часно, правовремено и професионално поступање и обављање послова, као и за одлучност и спремност да савјесно служе народу и својим радом подижу стање безбједности на виши ниво. Небројено пута су показали и доказали да су на првој линији одбране наше државе и народа.

Тај предани рад је гарант нашег мира, стабилности и сигурности. Сигуран сам да сваки грађанин то препознаје и да у Полицији види један од најважнијих стубова постојања, одбране и снажног даљег развоја Српске.

Желим вам много успјеха и у даљем раду“, наводи се у честитки предсједника партије и министра Ђокића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана