Ђокић: Подршка Вучићу и партнерима СНС-а који су препородили Србију

Срна
Ђокић: Подршка Вучићу и партнерима СНС-а који су препородили Србију

БАЊАЛУКА - Социјалисти у Републици Српској дају пуну подршку предсједнику Србије Александру Вучићу и свим партнерима СНС-а који су у посљедњих десет година омогућили препород и напредак Србије, рекао је предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић.

Ђокић је нагласио да је у овом тренутку важно да јединство и мир буду изнад сваког облика политикантства, те да најављено окупљање 26. маја у Београду треба посматрати као свесрпски збор.

-Најављено окупљање 26. маја не треба интерпретирати као митинг раскола, нити доказивања политичке моћи, него као свесрпски збор подршке напредној Србији, разуму и доказ емпатије према многима који су у двије велике трагедије изгубили најмилије - рекао је Ђокић.

Напоменуо је да је Републици Српска, као и Срби уопште, у тешким тренуцима увијек имали подршку предсједника Србије и тамошње Владе, на чему су захвални.

Ђокић је поручио да ће бројни социјалисти, у петак, 26. маја бити у Београду како би мирно и достојанствено указали на никад већи значај мира и рационалног дјеловања иза којег стоје политике Александра Вучића и Ивице Дачића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана